keskiviikko 27. heinäkuuta 2011


Pin-Up Helsinki


Mun kaverit Saara ja Fiona ovat perustaneet yhdessä ystävänsä Miian kanssa Pin-up-kuvaamon. kuka vaan voi otattaa itsestään messeviä pin-up-kuvia. Ja uskokaa mua, nuo naiset saa kenestä tahansa ihanan näköisen. Kuvaamolla on siis rekvisiittaa ja puvustusta, muuta ei tarvitse tuoda kuin oma itsensä. Monella varmaan ainoa ammattilaisen ottama kuva itsestä on joku super-ankea koulukuva, tai se kaamea rippikaapu tahi typerännäköinen ylioppilaslippis päässä otettu.


Nää kuvat on vähän eri sarjaa, Saara otti ne taannoin Liisa Ihmemaassa-näyttelyyn Turun Logomoon (kuvat sensuroitu internet-käyttöä varten, jos haluaa nähdä ne postimerkittömät versiot pitää mennä taidemuseoon). Toverini Aino kertoi, että kun hän oli ollut katsomassa näyttelyä, niin siellä oli ollut joku n. kolmevuotias pikkutyttö joka oli tuijottanut mun kuvaa ja sanonut isälleen että "tämmösiä mä haluan tehdä. Nää on lapsille hyviä." Hehe!

1 kommentti:

  1. Uu, mama part 2! Liisa ihmemaassa näyttelyssä tuo oli just hienointa. Se huone josta puuttui postimerkit. Ja tykkäsin niistä come-as-you-are-kuvista myös.

    VastaaPoista