perjantai 8. heinäkuuta 2011

AamiaisleivätMulla oli tosi kiva vaari. Vaari tykkäs syödä kaurapuuroa, joka oli koristeltu naaman näköseksi niin että puurolla oli esim. ketsuppisuu, ruohosipuliviikset ja silmät nötköttiä. Poskipunaksi vähän chilijauhetta. Kahvin vaari joi mieluiten huoneenlämpöisenä, ja sekaan laitettiin vähän vettä ja punaista maitoa. Vettä siks kun lääkäri oli ehdottanut että vaari siirtyis kevytmaitoon.

Mä tykkään enemmän syödä leipää kun puuroa. Ja kylmän kahvin juon mieluiten silleen, et sinne laitetaan vähän sokeria ja kaakaojauhoa, ja keskisinistä luomumaitoa.

5 kommenttia:

 1. Eiks noitten syömisestä tule vähän Hannibal the Cannibal olo? :D Kahvikoktailisi kuulostaa tosi herkulliselta. Nam.

  VastaaPoista
 2. Juu ei toi tunnu missään! Mut mulla on kyl ollut vuosikausia yks ankanmallinen kynttilä mitä en haluu polttaa kun se ois niin rujoa http://www.elegantlabels.com/elegantgifts_candles_cake_yellowrubberducky_submain.jpg

  VastaaPoista
 3. Oijjj, miten ihana ankka. Ymmärrän ettei sitä noin vain polteta. Ja sain vihdoin vastattua kommenttiisi mun blogissa. :D

  VastaaPoista
 4. Sun vaari kuulostaa hyvältä tyypiltä ja sen ruokamieltymykset melko omalaatuiselta... Ketsuppia puuroon?:S

  VastaaPoista
 5. Juu, vaari oli kyl ihan mahtava ukkeli. Mut kaameita ruokia se söi. Vaarin mielestä kaiken saattoi laittaa lautasella sekasin, kun ne menee mahassa sekasin kuitenki! Uh.

  VastaaPoista