perjantai 25. huhtikuuta 2014

Juliste

 Sain kutsun osallistua Frezza- julistesuunnittelukilpailuun. Ensin tein luonnoksia. Aluksi melko perinteinen ajatus kahvista ja maidosta ja niiden suhteesta.

Sitten tälläinen versio, jossa viileä lumimies kelluu laavalätäkössä ja hörppii raikasta jääkahvia.

  Piirrän yleensä kuvat käsin, ja värittelen koneella. Välillä teen kyllä kuvitukset kokonaan analogisesti, toisinaan taas piirränkin kaikki suoraan vacomilla photariin.

Valmiista julisteesta tuli tämmöinen. Kisassa oli vapaat kädet, joten ajattelin tehdä sellaisen mistä itse tykkäisin. Night Time is the Right time! Yöbileissä on kikattavia kummituksia, kannettava levysoitin ja bongomonsteri. Mun julistetta (tai jotain muuta ehdokasta) voi äänestää täällä: http://www.paulig.fi/kampanja/frezza/julisteet/136/ Siellä voi myös osallistua itse tekemällä oman juliste-ehdotuksen. PS: Olis ihanaa, jos tosta Frezzasta tulis joskus myös soijamaitoversio!

(English translation: I designed a midnight monster boogaloo poster for Frezza coffee)

3 kommenttia:

  1. Nää kaikki oli ihan huikeita!! Olet Aiju taitava!

    VastaaPoista
  2. Hienoja! Sun juliste on mun suosikki Frezzan kutsusarjasta. Noi muutkin "luonnokset" on tosi suloisia, mutta ehkä kuitenkin suosikein on valitsemasi juliste. Ensimmäinen on tosi erilainen ja tykkään siitäkin kovasti, mutta silti. Tuossa viimeisessä on niin mesevä meininki että se tempaa mukaansa :)
    t. Elli
    http://ellimaanpaa.com/

    VastaaPoista