torstai 28. heinäkuuta 2011

Ostin lastenosastolta shortsit. Niiden kokomerkintä oli 140 cm. Onko nykylapset jotenkin kokoonsa nähden isoja? Mä olen kuitenkin yli 160-senttinen. Vai onko nykylapsien perseet vaan tosi isoja? Tai ehkä mun pylly on jotenkin riisitautisen pieni. Pitäiskö mun käyttää aikaa persekokojen miettimiseen? Ehkei.
Pyllyistä on tehty aika paljon biisejä, niinku vaik Kari Peitsamon "Perseitä, perseitä perseitä" Eveliina Kurjen ällistyttävä "Sä osaat sillälailla peppua vemputtaa" ja tietenkin euroviisuklassikko, Fredin pylly vasten pyllyä "Pump Pump".

English summary - it has been pretty warm here in Finland, and I find it hard to concentrate on work. Today it was raining, and there was some thunder too. Oh my, I'm blogging about the weather... I hope you are interested. I'm not. Here's an interesting article in Wikipedia, (my favorite site in the whole internet) it is about Vampire Squid.

4 kommenttia:

 1. Ainaki lasten alushousuihin käytetään paljon enemmän materiaalia ku aikuisten. Ostin kerran 112 senttisille tarkoitetut froteeshortsit. Myös esim 170cm kokoset paidat on usein aika leveitä ja huonoja leikkaukseltaan. Mut ehkä joihinki yli 150cm tyttöjen vaatteisiin ei tarvii enää hirveesti panostaa, kun sen kokoset ostaa kuitenkin vaatteensa mieluummin vaikka HM:ltä.

  VastaaPoista
 2. Pyllyt <3 Ja minishortsit <3 Kiitän kaikkia maailmankaikkeuden kulkuun vaikuttavia voimia siitä hyvästä et minishortsit on muodissa ja niitä voi hamstrata kaupoista, ikinä ei oo kesät olleet kivempia. :D

  VastaaPoista
 3. Tää pyllyaiheinen postaus oli vissiinkin mun mieleeni, kun innostuin lukemaan koko blogisi yhdeltä istumalta. Joka tapauksessa oli ihan huippukiva juttu löytää tänne. Terveisiä!

  VastaaPoista
 4. Peps: joo, lasten paidat on ihan idioottimaisen mallisia! Lyhyet helmasta, mut hihat on niin leveitä että niistä sais tehtyä hameen.
  Tinksu: <3
  Kirsi: Jee! Ja kiitos! Peput ovat kyllä semmoinen aihe joka yhdistää meitä kaikkia pepunomistajia. Terveisiä!

  VastaaPoista