torstai 6. lokakuuta 2011

Lankkasin kengät sadepäivän kunniaksi. Tuli mieleen, että jos olisin viisitoistavuotiaana nähnyt millaista elämää elelen kolmekymppisenä, niin buutsien omistaminen olis varmaan hävettänyt eniten. Ja kantrin kuuntelu. Viistoistavuotiaana luulin, että kantri on jotenkin tosi noloa musaa. Onneksi näin vanhempana ymmärtää asiat paremmin! Klikkaa tästä niin kuulet Elton Brittin Cannonball Yodel-nimisen ihanan hoilotuksen! Mä tulen aina hyvälle tuulelle, kun kuulen sen.
When I was a teenager, I had this foolish suspicion towards country music. Now I am older and wiser. Click here to listen Hank Williams and Lonesome Highway.

4 kommenttia:

 1. JOo tiedän! Oltiin silleen et "tykkään paljon eri musasta mutta en kantrista". Eikä sitä ollu edes kuunnellu tarpeeks että ois voinnu tietää...
  Buutist on jees ja mua vieläkin KADUTTAA etten ostanu sieltä Austinin kaupasta parin :P

  VastaaPoista
 2. Joo, just toi juttu oli teininä et "mitä vaan muttei kantria", haha! Noi punaset missä on vetskari sivussa on muuten just sieltä Austinin kaupasta. :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon aina tykännyt kantrista ja buutseista! Jo pienenä kuuntelin kantrii, tosin taisin pitää tauon siinä jossain 20 vuoden kieppeillä kun lähinnä kuuntelin death metalia. Ekat buutsit ostin vasta pari vuotta sitten. Mutta haluan niitä lisää... lisää...

  VastaaPoista