perjantai 15. helmikuuta 2013

3D / 1

Joku aika sitten sain tilaustyön, mulle annettiin Eero Aarnion Puppy maalattavaksi. Tein siitä  supersankari-avaruuskoiran, alkuperäinen Puppy kun on jotenkin 60-lukulaisella tavalla futuristinen. Koira oli myös melko pelkistetty joten halusin pitää väriskaalan ja yksityiskohdat selkeinä, että maalaus korostaa muotoa eikä sotke sitä. Kahvimainoksen käsityöläinen sanois tähän varmaan jotain sellaista että "kaikki lähtee siitä materiaalista, sitä pitää vain kuunnella" tai jotain muuta kliseistä. Olen muuten kuullut että niissä kahvimainoksissa käytettävä kahvi on oikeasti kokista, koska oikean kahvin pinnalle tulee vähän rasvaa, ja kokis näyttää siis kuvissa paremmalta.


English: I painted a plastic dog with acrylic paint. I was pretty happy with the end result, so I painted some other three dimensional objects as well. I'll post pictures of them later!

4 kommenttia:

  1. Ei kai tuolla hännän takana ole samanmuotoista värien rajaa kuin tassuissa, ja eri päin vielä? Voisi olla hieman turhan paljon erään ihmisuroksen osan näköinen.

    VastaaPoista
  2. Toi on hieno! Tulee mieleen sellanen pehmolelu mikä mul oli pienenä, mil oli punanen kieli. Toi alkuperänen on jotenki tosi kylmä ja kolkko!

    VastaaPoista