keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kahvikallo / Coffee Skull

Eilen oli mun synttärit. Ja sain lahjan, jota olin toivonut jo vuosikymmeniä! Nimittäin pääkallomukin, samanlaisen, kuin millainen oli lapsuuden suosikkikirjassa!


Kuva siis Malcolm Birdin Suuri Noitatieto-kirjasta
 (kirjotin siitä joskus aiemminkin täällä).

Ja tässä se kuppi!

Yesterday was my birthday, and I got a skull mug from my boyfriend. (Identical to one that was pictured in my favourite children's book, The Witch's Handbook by Malcolm Bird.) I've been wanting one since I was 10 years old! Now I'm 33. So, kids: don't be disappointed if you do not get what you want straight away, things just sometimes take a little time!

2 kommenttia:

  1. Uskomaton juttu että noin ne toiveet vaan sitten yllättäen toteutuu, kun jaksaa kärsivällisesti odottaa. Nyt just iski kaamea kallokuppikateus. Mistä noita saa? Sitten kun se noitapiiri (viitaten linkissä olevan postauksen kommentteihin) kokoontuu, niin olis erityisen kiva juoda noista. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tää antaa mulle toivoa pariinmuuhunkin juttuun mitä oon odotellut!!! En tiiä mistä toi on hankittu. Ja noitapiiri oli unohtunu multakin! Se pitäis kyllä koostaa. Kesällä ehkä, et pääsee johonkin puun juurelle. :)

    VastaaPoista