lauantai 10. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Kävin eilen postissa, jossa oli hyllyssä valikoima erilaisia isänpäiväkortteja. Isät kuvattu synkin värein, selkä katsojaan päin. En tiedä että onko vika omassa päässä vai korteissa, mutta jotenkin nää onmun mielestä paitsi rumia mutta myös ahdistavia. Toi yksi, missä ollaan metsässä, näyttää sille että se isä on menossa viemään sen lapsen tonne metsään ja aikoo jättää sen sinne. Ja toi alimmainen ukko näyttää ihan jollekin puukkotappelun jälkeen leuhkivalle metsäläiselle. Ja miten tuo veden äärellä oleminen liittyy isänpäivään, onko se joku perinne että mennään tuijottamaan vettä?It's Fathers Day this Sunday here in Finland. The postcards seem to have a weird theme of murky colours and a father that has turned his back and is in front of a water. Creepy images, if you ask me! 

Here's some creepy images of mothers too: http://ridiculouslyinteresting.com/2012/01/05/hidden-mothers-in-victorian-portraits/ 

5 kommenttia:

 1. Toi metsäkortti on kyllä kaikista ahistavin. Jotenki noista kaikista huokuu kaipuu jonnekin muualle kuin tohon tilanteeseen, missä ne nyt on.

  VastaaPoista
 2. Ne kattoo Aiju katos tulevaisuuteen!
  Mut kai se on siks ettei niillä näkyis namaa, et jokainen isä voi samastua siihen öööh tai jotain. Mut eiks ois ha-ha-hauskempi jos ne oiski kuvattu edestäpäin ja naamat ois reikii tai suttuisia ja vois liimalla omat kuvana sinne.Heh. Mut joo, aika outoja ovat. Ja kuka ees ostaa isänpäiväkortteja, nehän kuuluu tehdä ite liimaamalla makaroneja ym paperille (ja pilamaan sisustusta sitte ku pitää laittaa esille).

  VastaaPoista
 3. Ja hei muuten! Se yks sisältää ihan magneetin! Whoah!

  VastaaPoista
 4. Hehe, toi metsäkortti on oikeesti paha! Mutta hei, kuka ei haluaisi tuollaisen magneetin?

  VastaaPoista
 5. Peps: Joo metsäkortti on pahin, ehdottomasti! Ei ihme että niitä oli vielä jäljellä postin hyllyssä pari päivää ennen isänpäivää...

  Ika: Joo mun mielestä kans väärin ostaa kortti! Ite pitää tehä. Ja näitä kun katsoo, niin parempi tulee vaikka tekis sen kortin silmät kiinni.

  Ina: Joo, se on ihanaa sit kun saa kattoo tota hyvän mielen magneettia joka päivä jääkaapin ovesta!

  Pitää kattoo, et millaset kortit sit äitienpäivänä on. Veikkaan et niissäkin on karseita, mut eri tavalla.

  VastaaPoista