perjantai 3. helmikuuta 2012

Aina talvella haaveksin kesästä. Mun kuvitelmissa kesä on aikaa, jolloin aurinko paistaa ja on kivaa! Joku ehkä hakee mut töistä avoautolla. Matkalla haetaan kaljaa, ja mukana on kannettava vinyylisoitin ja surffimusaa. Sit mennään rantsuun!

Oikeasti tietty luuhaan kesälläkin työhuoneella ja treeniksellä kellarissa. Ja viime kesänä uin muistaakseni kerran. Tunnen ehkä yhden ihmisen joka omistaa auton, ja se on kaamea kottero eikä mikään hieno avoauto. Se tyyppi oli ostanut sen auton eurolla veljeltään. Toi kuvassa oleva kannettava vinyylisoitinkin hajosi. Kuvan otti (talvella, sisätiloissa) Mirva Thil:I like girls, I like records! So this blog pleases me: http://girlsandrecords.tumblr.com/

3 kommenttia:

 1. Just melkein precis sama juttu mulla. Tosin tunnen kyllä autonomistajia, jopa sellaisia, joilla on siistejä autoja. Mutta ei se auta. Ei noista jutuista silti tule koskaan yhtään mitään. Tai sitten kun tulee, niin on silti liian kylmä, liian kuuma, liikaa hyttysiä, kalja loppuu tai jotain sellaista ärsyttävää.

  VastaaPoista
 2. Just näin! :D

  Mut muista vuodenajoista ei oo oikein mitään erityisempiä harhakuvitelmia, kesästä vaan.

  VastaaPoista
 3. Mulla on kyllä talvestakin harhakuvitelmia, joissa posket punaisina lasken pulkkamäessä tai luistelen ainakin joka viikko ja rommikaakaota on termarissa mukana. Kerran talvessa on tullut hiissattua se perse sinne jäälle, ja pulkkamäki on tätänykyä ihan tylsä, kun se pitäs välissä kiivetä ylöskin.

  VastaaPoista