sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ennen mulla oli maustepussit jossain plootassa kaapin perukoilla, ja aina kun tarvitsi jotain piti plärätä pusseja kunnes soppa oli jo palanut pohjaan. Mutta ai että kun on nyt näpsäkkäästi aseteltu mausteet kaapin oviin!
Teippasin pyykkipoikia tommosella kaksipuoleisella teipillä oviin. Joku pikkusievä ihminen varmaan kirjoittais noihin pyykkipoikiin nätillä käsialalla mausteiden nimet aakkosjärjestykseen, mutta mulle riittää se että ne on tolleen kätevästi näkösällä. Säästää tilaa kaapistakin.
I'm trying to keep my things a little more organized. The time of one's living is limited, and I know I spend way too much time in searching things that are lost. I think I have spent a whole year of my life in searching of missing objects: keys, phone, pants - you name it. Now I'll spend less time while searching spices!

8 kommenttia:

 1. kätevää! ja tollain voi säilyttää muutakin, vaikka reseptejä ja kauppalistoja ja muita, ens alkuu. tai kuvia. kääk!

  VastaaPoista
 2. Juu! Tekis mieli laittaa pyykkipoikia joka seinään ja kaappiin! Lääkekaapissa olis kyl hyvä, sais laastaripaketin, Finnrexin ja reseptin jotka vois kaapata heti kun vaiva alkaa vaivaamaan.

  VastaaPoista
 3. Aika näppärää kieltämättä, vaikka ensireaktio olikin mausteinformaatiotulva. Tarvisin mun vaatteilleni jonkin samanlaisen systeemin, seinille ne ei taida mahtua. Paitsi jos hankin kartanon.

  VastaaPoista
 4. Jee! Mutta tosta teipistä jää jäljet. M'ä kävin ostaa ELEFANTTITEIPPIÄ, siis ilmeiesti yhtä virallinen nimi ku Jeesusteippi, joka on sellainen pullea paksu teippinen. Se pitäis lähteehelposit kans irti ovesta sit ku haluaa mutta pysyy muuten lujasti kii. Tai aivan sama ku sä oot jo kiinnittäny nuo mutta heti ensimmäisenä mietin et olisit käyttäny tota elefanttiteippiä. Ok, joo, tööt.

  VastaaPoista
 5. Lukeehan niissä pusseissakin myös mausteiden nimet, että se pikkusieväisyys olisikin ihan turha.

  VastaaPoista
 6. Kirsi:Mä oon kans vaatekaaoksen kanssa ihan pulassa. Lupaan kertoa heti jos keksin jonkun sutjakkaan keinon niiden järjestelemiseksi!

  Ika: joo, tosta teipistä jää kaameet tahmat! Elefantista en ollu kuullukkaan, kiitti vinkistä. Pitää käydä kurkkimassa jos löytyis!

  Ina: Totta turiset!

  VastaaPoista
 7. A few weeks ago I found an orphan sock. I threw it away thinking that I lost it at the laundromat or something.
  Yesterday I found the other sock, it was in the on the angle of a bottom sheet for the bed.
  And he was an orphan too at that point.
  I felt sad for a moment.

  VastaaPoista
 8. "Orphan Socks" would make a good name for a band. Or a poem book. Or a cat.

  VastaaPoista