sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappuna järjesteltiin levyjä aakkosjärjestykseen.Tehtiin munkkeja joista tuli hassun näkösiä, tääkin näyttää minust ihan sian päältä. Noista munkeista voi kai sitten ennustaa samalla tavalla kun uuden vuoden tinoista. Kävin myös Veeran kemuissa (kuvassa Veera breikkaa).

Kemuissa suunniteltiin semmoisen lehden perustamista, jota tehdessä pitäis kaikkien olla juovuksissa, toimittajien ja kuvaajien. Sit sitä lehteä vois lukee kaikki känniläiset. Tai vaikka selvinpäinolijat, jotka haluaa elää terveellisesti mutta kuitenki välillä eläytyä känniläisen maailmaan.

1st of May was celebrated traditionally by organizing the LP:s in alphabetical order, making doughnuts that looked a bit weird but tasted allright, and watching a friend breakdance.

5 kommenttia:

 1. Munkki näyttää minusta ihan nutturapäiseltä, ankaralta mummolta, joka sormi ojossa valittaa jollekin jostakin. Toimiikohan nämä myös samalla periaatteella kuin Rorschachin musteläiskätesti (oli pakko googlettaa että sain nimen oikein).

  Lehti-idea on myös hieno. "Eläytyä terveellisesti ja turvallisesti känniläisten maailmaan" kuulostaa suorastaan hittituotteelta. Kukapa ei haluaisi...

  VastaaPoista
 2. Rorschach-munkki! Mahtava puheenaiheen lähde kemuihin, joihin on tulossa ihmisiä jotka eivät tunne toisiaan, voivat sitten keskustella siitä mitä kukakin näkee.

  Ensimmäisillä treffeillä kannattaa myös viedä deitti Rorschach-munkkeja tarjoavaan kahvilaan, jos se sitten näkee niissä munkeissa liekinheittimen, arsenikkipullon ja verisen pään niin voi hipsaista karkuun.

  VastaaPoista
 3. minäkin haluun munkkeja, ihan sama minkä muotosia. just sanoin, et mul oli aika epäonnistuneet juhlapyhät: ei ainuttakaan suklaamunaa pääsiäisenä, eikä vappuna simaa tai munkkeja... mä jäin kyllä talvella kauheeseen laskiaispullakoukkuun, et ehkä mulle sit kävis vaan samalla tavalla näittenkii herkkujen kans.

  VastaaPoista
 4. No noi meiän tekemät munkit oli itseasiassa osa ihan raakoja sisältä. Pienet oli ok mut isot ei niinkään. Mie jään kans helposti pullakoukkuun, mut noihin ei onneks jääny vaik ne oli hauskan näkösiä...

  VastaaPoista
 5. Vieläkö villihevoset breikkaa? Aivan mahtava! Country new wave!

  VastaaPoista