keskiviikko 25. toukokuuta 2011


Tein tämmöisen pienen kuvituksen Turun Sanomiin, kun sinne on tulossa paras leikkimökki-kilpailu jonne porukka saa lähettää kuvia omista leikkimökeistään. Leikkimökit on minusta ihania! Siis noin niinku teoriassa, en mä sellaisessa haluaisi oleilla.

Lapsena ruinattiin siskon kanssa leikkimökki, joka me sit saatiinkin. Mutta ei me oikein jaksettu olla siellä, siellä oli niin eristyksissä muista ihmisistä. Joskus kökittiin siellä ja poltettiin hiuksia kynttilänliekissä. Ne meni hassusti kippuralle ja haisi pahalle.

I made this logo illustration for a photo competition for the best playhouse. The illustration is inspired by Russian folk art and gingerbread houses, I think.

2 kommenttia:

  1. Kun mä olin 5-6 mun isä rupes remppamaan vinttiä (tai ehkä enemmän jonkinlaista parvea) meidän vanhassa kesämökissä . Siitä piti tulla mun ja siskojen huone. Se oli ollu kylmätila täynnä turpea ja isä joutui sahaa sisäkattoon reikä et sinne pääsis ku ennen sinne pääsi vain luukun kautta ulkoseinällä. No anyway ku se siellä remmpas ja rakens ja tuli ja meni luukusta sisään ja ulos mä totesin että "toi vois niinku olla vähän ku meille leikkimökki" kun se näytti nin hauskalta puuhalta. Mut mun isä ymmärs kai väärin, luuli että mä haluaisin leikkimökin ja seuraavalla kesällä se leikkimökki sitten törrötti rannan vieressä. Ei me koskaan oikein siinä leikitty vaan siitä tuli rantatuolien varasto...Välillä mä mietin tota ja mulle tulee huono omatunto.

    VastaaPoista
  2. Onneks oli hei rantatuolit, pitäähän nekin johonki varastoida! Ja leikkimökki on kivemman näkönen varasto kun joku ankea vaja :)

    VastaaPoista