maanantai 18. huhtikuuta 2011

Käytiin Roomassa!
Talsittiin jostain jonnekin ja kulman takaa ilmestyi pyramidi! Töllöteltiin sitä aikansa ja otettiin kuvia niinku turistin kuuluu. Mutta sitten kun oltiin lähdössä pois, mä en jotenkin voinut lakata tuijottamasta sitä. (Voi olla että se johtui pyramidien ihmeellisestä voimasta. Yks ukko esim. patentoi pyramidi-partaterän teroittimen, joka on vaan semmoinen pyramidin mallinen asia joka laitetaan tylsän partaterän päälle ja sit sen pitäs terottua itsekseen)

No, joka tapauksessa, en vaan jotenki malttanut olla tuijottamatta sitä pyramidia vaikka oltiin jo kävelemässä pois. Sit kuulin kun Kumppari huusi "varo" ja tunsin jonkun töytäisyn. Oletin heti että sain turpiini - mutta tietenkin se syy oli se että olin ite kävellyt yhtä pylvästä päin kun en katsonut eteeni.

The other language: We went to Rome. I saw loads of old buildings, like this pyramid that was built as a tomb in 18-12 BCE for some dude named Caius. It was pretty impressive, especially because the only other pyramid I have ever seen was a one made out of toilet paper. A Finnish guy built it in order to make it to the Guinnes Book of Records and to get people to buy toilet paper from his toilet paper factory -the latter might have happeded, Guinnes didn't.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti