sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Dollyart!

Suvi Aarnio: Kuvitelma faniudesta


Meillä on Dolly Parton-teemainen taidenäyttely Klaus K hotellissa. Mun lisäksi teoksen on tehnyt Mari Kasurinen, Sampo Marjomaa, Petri Bergman, Fiona Timantti, Rakel Liekki, Suvi Aarnio ja Sami Viljanto. Oli tosi kivaa tehdä yhteisnäyttely, kiinnostavaa nähdä kuinka erilaisia ideoita ihmiset saa samasta aiheesta. Ja sen lisäksi kaikki mukana olevat tyypit on tosi mukavia ihmisiä, oli superhauskat avajaisbileet!

Aiju Salminen: Fightin' Words

Omaan teokseeni halusin käyttää jotein Dollyn lausahdusta. Valitsin tämän koska se kiteyttää mun mielestä monta dollymäistä asiaa: rakkauden musiikkiin ja eritoten countrymusaan, perheen, ja asenteen. Dollyssä hienoa onkin paitsi musa (omat suosikkibiisini tällä hetkellä ovat vinkeä Puppy Love ja tragikoominen Letter To Heaven) myös se, että Dolly tekee mitä haluaa. Toisin kuin nykypäivän poptyttösillä, Dollyllä on oma tyyli, johon stylisteillä ei ole sanomista. Onko se sitten hyvän näköistä, siitä voi olla tietty montaa mieltä. Dolly myös tekee itse omia biisejään, ja onkin niitä ehtinyt kirjoittaa vaikka millä mitalla - tänään on Dollyn 68-vuotissynttärit!

Fiona Timantti: Queen of Dollywood

Me and my friend Sampo Marjomaa organized a Dolly Parton inspired art exhibition at Klaus K Hotel. The exhibition features works by me, Mari Kasurinen, Sampo Marjomaa, Petri Bergman, Fiona Timantti, Rakel Liekki, Suvi Aarnio and Sami Viljanto. 

(photography by Anni Koponen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti