torstai 24. toukokuuta 2012

Kallonaama

 Marko Saari otti hienon Dia de los Muertos-kuvan, minä olin mallina ja Anu Hämäläinen laittoi meikit ja kasasi kukka-asetelman päähän. Kuolleiden päivä on kyllä hieno juhla, olisi hienoa jos se rantautuisi Suomeenkin. Olin kerran Meksikossa Dia de los Muertosin aikaan, ja se oli kyllä hienoa. Pikkulapset oli puettu demoneiksi, luurangoiksi ja kurpitsoiksi. ja joka paikassa oli paperimassaluurankoja ja alttareita. Hautausmaalla oli mariachi-bändejä, ja haudoille oli tuotu leipää, tupakoita, kukkia ja kaljapulloja. Leipomon hyllyt natisivat sokerikallojen alla, niitä oli kaikenkokoisia ja monen värisillä kuorrutteilla koristeltuina. Illalla oli iso kulkue, jossa oli jättikokoisia paperimassaluurankoja.

PS: Mainos! Perjantaina Taidehallilla Dr.Sketchy-piirustuskerho Ranska-teemalla! Ye-ye-musaa, baari, kilpailuja, ihana malli ja Pirjetta Branderin näyttely!

My favourite festivities are Halloween & Dia de los Muertos. In Finland there's also pretty neat Easter tradition with bonfires and children dressing up as witches.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti