perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ongelma 1) Oon syönyt melko paljon jugurttia viime aikoina. Jugurttiämpärit kertyy nurkkiin, hävettää, kaatopaikat pullistelevat mun muovipurkeista! Tämän kirotun saastuttamisen on loputtava.

Ongelma 2) Suomalaisilla on liian vähän fetsejä. Fetsit on hienoja hattuja, veikeän juhlallisia ja jollain tavalla elostelevan dekadentteja. Fetsejä tarvitaan lisää.

Ratkaisu: Teen jugurttipurnukoista fetsejä! Liimaa, kangasta, tupsu. Alareunaan liimasin pieniä lenkkejä, joiden avulla fetsin saa kiinnitettyä pinnillä hiuksiin. Sunnuntaina on "Tuhat ja yksi yötä"-teemainen Dr.Sketchy, asustaudun ehkä sen kunniaksi fetsiin.
(I made fancy headgear out of trash.)

7 kommenttia:

 1. Upee tuli! Oon ite kans miettiny et tekisin pillerihatun viilipurkista, mut on jääny vasta suunnitelman tasolle. Toi Pentagram-paita on kans hieno :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan luova ja piristävän erilainen blogi sinulla <: Pakko käydä tasaisin väliajoin tarkistamassa uudet päivitykset. Blogissasi on vieläpä jotain ihmeellistä! Se herättää minussa himon askarrella. Ja minähän en edes tykkää moisesta yleensä...

  VastaaPoista
 3. Peps: Hih, tattis! Viilihattu hyvä idis myös. Itseasiassa nou fetsitkin ois ehkä ollu hauskemmat semmosista pikkusista kahden desin jugurttipurkeista.

  Maristola: Oi kiitti! Kiva kuulla että joku lukee tätä, välillä sitä on vähän semmonen olo että puhelee yksinään :D

  VastaaPoista
 4. Jugurttiämpärin ym. koosta riippuen noi sopivat myös tupsullisiksi bikininkappaleiksi.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Toi purkin kaltoinkohdeltu ukkeli (tai "jogurttimies" niinkuin uutisessa sanottiin) ois varmasti ylpeä!

  VastaaPoista