sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tänään oli Elviksen synttärit, ja Elvis-näyttelyn avajaiset Kingi Kongi gallerialla. Oli kivaa! väsyttää vaan kauhiasti kun jouduin heräämään tänään aikasin kun olin vielä aamulla Berliinissä. Olis kuvia sieltä reissulta, mut en saa niitä koneelle koska kameran piuha on kateissa. Ja sit se on tietty joku ihmeellinen erikoispiuha, jota ei saa kaupasta. ÄRSYTTÄVÄÄ. Pitäis olla yksi suuri yleispiuha, jolla hoituis kaikki. Jos joku insinööri lukee tätä, niin teeppä semmonen piuha. Tarjoon kaljan.


Today is the birthday of Elvis! Here is an animation about Elvis, I made it when I was studying animation.

5 kommenttia:

 1. Haha, ihana! Millä tekniikalla oot ton tehny?

  VastaaPoista
 2. Ihan käsin animoin pala-animaationa. Piirsin eka noi palat tussilla kalvolle, sit maalasin värit akryyleilla ja lopuksi liimasin koulukirjamuovia niin, että tussit ja maalit on kahden kalvon välissä eikä siis naarmuunnu pois. Sit kuvasin, osan ihan taustaa vasten ja osan greenscreenin (vihreetä pahvia) kanssa ja lisäsin taustat ja jotain kamera-ajoja After Effectsissä.

  Pojan laulun huulisynkan tein niin että kuuntelin biisiä pala kerrallaan editointiohjelmassa, jossa näki freimit, ja kirjotin äänteet sit kuva kuvalta paperille ja animoin sit sen lappusen mukaan.

  VastaaPoista
 3. Hih, en nyt tiiä meediosta, mut medianomi oon!

  VastaaPoista
 4. Hei! Olisiko animaatiosi esitettävissä DBTL-tapahtumassamme heinäkuussa? Otatko yhteyttä, info@dbtl.fi tai Kari Rantala, p 0400 820 701.

  VastaaPoista