maanantai 14. marraskuuta 2011

Photography by M.Saari. Cute little hats by Molla Mills.

Minä (aka Jackie O'Lantern) ja Ruska (Tinker Bell) aletaan järjestämään Dr.Sketchy-piirustuskerhoa!!! Sketchyily on lähtöisin ameriikan ihmemaasta, jossa pin-up-piirtelyä on järkkäilty jo vuodesta 2005. Suomessakin sitä on ollut jo vuosia, Bettie Blackheart & Kiki Hawaiji ovat järjestäneet toinen toistaan ihanampia piirustus-iltoja joissa on nähty niin David Lynchin elokuvien hahmoja, Dia de los Muertos-luurankoja, muumioprinsessoita ja kuin urheita tutkimusmatkailijoitakin. Myös Tampereella on Pepper Mintin sievällä kätösellä luotsaama Dr.Sketchy.

Seuraavan kerran elävän mallin piirtelyä ja drinkkien kippailua 28.12. Bar Lepakkomiehessä, tervetuloa!

If you like drawing, pin-up girls, red wine, rock'n'roll, drag queens, glitter, exotica, sequins, beer, yé-yé, painting, tattoos, gin tonics, high heels, northern soul, red lips, shaky hips and art, do find the nearest Dr.Sketchy anti-art-school. If there is not a one near your place, set up a one. That's what we did. Just contact the Dr.Sketchy headquarters, they'll help you out!

2 kommenttia:

  1. Mitä jos ei osaa piirtää yhtään?

    VastaaPoista
  2. Ei se haittaa! Aina voi piirtää vaikka abstrakteja tunnelmakuvia, tai kirjoittaa runon näkemästään. Jotkut ottaa myös valokuvia Sketchy-illoissa, tai vaan juo kaljaa :)

    VastaaPoista