lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ostin mekon Seppälästä, koska se muistutti miua kesämökistä. Päälliskangas on ihan kesämökin verhokangasta:Ja alushameesta tulee mieleen ikkunoiden hyttysverkko!
En ole kyllä oikeasti mikään kesämökki-ilminen. Mutta se on kiva ajatella olevansa kesämökillä. Vähän niinkun on kiva ajatella surffaavansa (vaikka en oo ikinä surffannu ja oikeasti se olis varmaan kamalaa ja vaikeeta ja voi olla että joutuis kohtaamaan hukkumiskuolemankin) tai ajatella ajelevansa avo-autolla (oikeesti tulee varmaan hyttysiä suuhun ja kärpäsiä silmiin).

I got myself this little dress because it reminded me of the curtains of a summer cottage! But if I think about it, I don't even like cottages or countryside that much. I like the idea of living simple life in the sunshine with lakes and trees and birds and stuff. But in real life, you get bored to death on a gottage in the middle of nowhere. It's raining, the insects are biting you and there's no proper toilet.

1 kommentti:

  1. Mä kans aina haaveilen, et oispa mökki, ja sit kun joskus pääsee jonkun mökille, niin se on aina tosi kivaa sen yhen päivän ja seuraavana päivänä iskee jo höperyys ja on pakko päästä jonneki kylille! Mut oonki tosi huono lomailemaan ylipäänsä. :)

    VastaaPoista