maanantai 31. tammikuuta 2011

Vampyyrien hyökkäys

Jos vampyyrit hyökkäävät kesken bänditreenien, on rumpalilla parhaat mahdollisuudet selviytyä. Rumpusetti saattaa toimia barrikadina ja vähän hidastaa vampyyrin matkaa. Sen lisäksi rumpalilla on oivat välineet taistoon: rumpuavain on kuin hopeinen risti ja rumpukapulat toimivat puuvaarnoina jotka voi iskeä verenimijän sydämestä läpi!

6 kommenttia:

 1. on hyvä miettiä näitä asioita ennakkoon ja valita harrastukset ja instrumentit sitä kautta. Modisteilla lienee hyviä taisteluvälineitä myös?

  VastaaPoista
 2. Tämä tulee olemaan viimeinen niitti aukottomassa perusteluketjussani, miksi meille pitää ehdottomasti hankkia rummut (jo entisten puolen tusinan soittimen lisäksi).

  VastaaPoista
 3. Rummut on kyllä ehdottomasti tarpeellinen hankinta kotiin kuin kotiin. Sitäpaits ne voi toimia kivana sisustuselementtinä, niinku tää joka toimii valaisimena: http://www.spaundrums.com/kitsacrylic/album/Korey/slides/AC%20Korey%20Glow.jpg

  VastaaPoista
 4. Hui kauhia. Mikäli nykykirjallisuuteen & tv-sarjoihin on uskominen, ei vampyyriä pidä suinkaan peljästyttää saati seivästää. Vampyyrin kanssa pitää aloittaa elämää suurempi rakkaussuhde. Semmoinen for ever and always.

  (Ihana blogi!!!)

  VastaaPoista
 5. Ai niin, totta... toi on toi tappaminen niin kauheen vanhakantainen näkemys Vampyyreihin suhtautumisessa. Nykynuoret osaa suhtautua avoimemmin!

  (kiitti!!!!!!)

  VastaaPoista