maanantai 28. helmikuuta 2011

perjantai 25. helmikuuta 2011

Tänään maalasin purppurametsän salatiedepöllön.
Voitin Fiona Timantti-hatun kilpailusta, joka oli Fionan blogissa. Piti keksiä hatulle nimi ja miun ehdotus voitti!

Palkintohattu on eri hieno. Harmi kun sitä ei voi nyt käyttää kun ulkona on niin kylmä että tuolla pitää kuljeksia sähköhuopaturbaani päässä.

tiistai 22. helmikuuta 2011

Meillä on nyt maailman hienoin seinäkello!Kissa mulkoilee veikeästi silmillään ja häntäkin keikkuu kivasti. Kellon kyttääminen on niin ärsyttävää puuhaa, että jos sitä voi helpottaa hankkimalla ilahduttavan näköisen kellon niin hyvä! (kello on ostettu täältä)

maanantai 21. helmikuuta 2011

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla Viime perjantai oli suohirviö-päivä. Aamulla, kun olin menossa töihin, näin pahvikimin puhelinkaupan edessä. Pahvikimi oli menossa roskiin, ja puhelinkaupasta sanottiin että saan ottaa sen mukaani jos haluan.
Otin pahvikimin kainaloon ja vein sen työhuoneelle. Maalasin siitä suohirviön. Illalla kävästiin Kumpparin kanssa Kokomossa. Siellä oli seinällä suohirviöleffan juliste, ja just se samainen elokuva oltiin meinattu katsoa illalla. Ja niinpä katsottiinkin.Suohirviöleffan katseluun toi lisätunnelmaa suolima-juoma, joka tehtiin soseuttamalla kiivejä, hunajamelonia, minttua, banaania ja passion-hedelmää. Ei kyllä oikeesti mahtunut noista pilleistä se tahna mutta maku oli mainio. Loppupäätelmä: elokuvia on kyllä eri kiva katsella teemaan sopivien syömä-asioiden kera.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Pahvilaatikko näytti tosi tyytyväiseltä. No eipä ihme, onhan se mukavaa köllötellä nojatuolissa lämpimässä kun ulkona on pakkasta. Viikonloppukin alkoi.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Poikaystävä kyllästyi kantrijollotukseen ja laittoi Nikki and the Corvettesia soimaan. Tyttöpoppiksen kuuntelu innoitti maalaamaan tytön! En tiä pitäskö tuohon lisätä vielä jotain. Bensakanisteri ehkä.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Maalasin hilbilly-luurangon! Jii-haa! On tullu kuunneltua aika paljon countrymusaa viime aikoina. Tänään ostin jopa "Barndance Favourites"-levyn. Nyt pitää ottaa varovasti, tai kohta löytää itsensä länkisääriä myöten lehmänpaskasta ja serkku kainalossa.

torstai 10. helmikuuta 2011

Ostin kirpparilta Taistelevat metsot-kopion. Ajattelin muokata sitä vähän, mutta en oo varma että mihin suuntaan. Niin paljon mahdollisuuksia. Toiselle metsolle vois maalata selkään He-Manin ja toiselle Skeletorin, tai sitten vois tehdä niille jotkut puhekuplat. Tai veriroiskeita! Tulenlieskoja syöksevät nokat tai laserkatse.

Vois myös maalata sydämen siihen väliin, että ne metsopojat oliskin rakastuneet ja se naislintu siellä pusikossa väijyy kateellisena miesten välistä rakkautta.

Mutta toisaalta, onhan tuo vinkeä tekele jo pelkillä irtosilmillä paranneltuna:

maanantai 7. helmikuuta 2011

Maanantain näköhavainnot:
Seinässä oleva kasvillisuus jääpuikkoineen toi mun mieleen Juha Miedon parran, johon on jäätynyt räkäpuikkoja.
Joku ihminen oli halunnut laittaa moottoripyöränsä tämän näköiseksi.

Joku ihminen oli halunnut kirjoittaa tällaisen lapun ja kiinnittää sen metron ikkunaan.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Eilen oli Helsinki Burlesque Festival ja meidän The Itty-Bitty Tease Cabaret'kin oli siellä esiintymässä. Oli kivat hipat, hyviä esityksiä ja paljon tuttuja ja kavereita. Ja meidänkin numerot meni hyvin joten erinomainen ilta. Bäkkärillä oli tarjolla myös semmoista tosi hyvää juustoa, jota ei saa Suomesta, Virosta ja Venäjältä vaan. Se on semmoista ihmeellistä suolaista rihmajuustoa joka on letitetty pullapitkon kaltaisiksi juustopitkoiksi. Masha oli tuonut sitä Moskovasta asti esiintyjille naposteltavaksi. Argh, pitää ehkä lähteä kohta Viroon hakemaan sitä juustoa kun se on niin hyvää.